логоFacebookTwitterYouTubeeMail

МАКЕДОНСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ    И УМЕТНОСТИТЕ
 
има чест да Ве покани на


 ПРИСТАПНОTO ПРЕДАВАЊЕ  на   академик Љубиша Ракиќ

по повод неговиот избор за член на МАНУ

надвор од работниот состав


на тема:


НЕВРОБИОЛОГИЈА НА СТАРЕЕЊЕТО

 

 За научниот придонес на академик Љубиша Ракиќ

ќе говори акад. Илија Филипче


16 декември 2014 година (вторник), 11.00 часот 


Поуки од Светите Отци

dobrotoljubie